venice

Venice Facturatie Lite

Dankzij de jarenlange ervaring en de input van talloze gebruikers weet Unit4 C-Logic perfect wat de kern van een facturatiepakket uitmaakt. Het is precies die kern die in Venice Facturatie Lite werd geïmplementeerd. U krijgt daardoor precies wat u nodig heeft, zonder overtollige functionaliteiten en bijgevolg ook zonder overbodige kosten.

Venice Facturatie Lite werd in het bijzonder ontworpen om op een eenvoudige, snelle en praktische manier offertes en facturen aan te maken. Daarbij hebben we ons bewust geconcentreerd op de essentie van die taken. Een factuur kan opgemaakt worden vertrekkend van een leeg document of op basis van een vroeger ingebrachte offerte. Het volume aan gegevens dat u met Venice Facturatie Lite kunt invoeren is zo goed als ongelimiteerd. Het aantal firma's, boekjaren en documenten per boekjaar wordt enkel begrensd door de beschikbare opslagcapaciteit.

Trouwens, ‘Lite’ verwijst enkel naar de bedoeling om alleen de basisfunctionaliteiten in te bouwen. Zeker niet naar de manier waarop en de middelen waarmee u de facturen en offertes aanmaakt. Zo kunt u bv. rechtstreeks bij het ingeven van een verkoopdocument een klant of een artikel bijmaken of wijzigen. Op basis van gegevens beschikbaar in uw klantenfiche, kunt u onmiddellijk een e-mail versturen.

 

Venice Boekhouding

Venice Boekhouding is een algemeen boekhoudprogramma gebaseerd op het minimum genormaliseerd rekeningenstelsel. U voldoet er moeiteloos mee aan alle wettelijke verplichtingen of u nu de boekhouding voert voor een klein, een middelgroot of een groot bedrijf of als accountant voor een onbeperkt aantal dossiers van uiteenlopende grootte. Tal van duidelijke rapporten, overzichten en vlotte exportmogelijkheden maken van Venice Boekhouding steeds dé bron van informatie om elke bedrijfssituatie op de voet te volgen.

Efficiënte input

Alle input verloopt bijzonder efficiënt en de btw-aangifte, de jaarlijkse listing en de intracommunautaire opgave kunnen elektronisch worden ingediend. Standaard beschikt Venice over een ganse rits tijdsbesparende functionaliteiten. Om er enkele op te noemen:

  • verwerking van CODA-berichten (gecodeerde elektronische dagafschriften)
  • inlezen van elektronische aankoopfacturen
  • online controle van ondernemingsnummers via de VIES-databank.

Het spreekt voor zich dat u met Venice Boekhouding de vier basisdocumenten 'Aankopen', 'Verkopen', 'Financieel' en 'Diverse' kan inbrengen.

Venice Boekhouding, volledig gebaseerd op de intuïtieve Windows-gebruikersinterface, is een zeer vlot en gemakkelijk aan te leren programma. Het programma werkt echt in multitasking en biedt perfect geïntegreerde Windows-functionaliteiten. U hoeft bijvoorbeeld een boekingsmodule niet te verlaten om een klant of een leverancier toe te voegen of om een algemene rekening te raadplegen!

 

Venice via ASP laat u toe om Venice te gebruiken via het internet. (Cloud)

Een Application Service Provider (SaaS, Software as a Service) laat u toe om Venice, in plaats van op uw eigen server of pc, te gebruiken via internet. Anytime, anyplace, anywhere ... een pc met internetverbinding volstaat! Om met Venice voor ASP te werken, volstaat het om over een pc met internetverbinding te beschikken. Via het internet maakt u verbinding met het beveiligd datacenter van de ASP-provider. Venice wordt er op uiterst performante hardware gehuisvest en voortdurend op een professionele manier gemonitord. Niet alleen bent u verlost van de techniciteit die het draaien van een dergelijke applicatie vergt, maar ook van het onderhoud en van het dagelijks zorgen voor een veiligheidskopie.

 

MEER INFO? KLIK HIER