Microsoft Licensing

Microsoft Licensing

 

Microsoft biedt voor bedrijfsklanten verschillende formules om softwarelicenties aan te kopen. Afhankelijk van de grootte en het type van uw bedrijf vindt u op deze pagina de verschillende mogelijkheden.

Het OPEN-programma voor organisaties tot 250 pc's

Met Volume Licensing (volumelicenties) biedt Microsoft de mogelijkheid tot meer voordeel en beheergemak voor organisaties met 5 pc's of meer. Zij kunnen gebruikmaken van het Open-Programma dat in de eerste plaats bedoeld is om betere prijzen aan te bieden. De wereld van kmo's bijvoorbeeld is heel gevarieerd en daarom wilde Microsoft dit marktsegment meer flexibiliteit bieden in de keuze van licentieformules.

 

OPEN VALUE SUBSCRIPTION - Huur

Licentiegemak voor bedrijven vanaf 5 pc's, die eenvoudig licentiebeheer wensen en Microsoft-software willen huren voor een vast bedrag per pc per jaar.

Open Value Subscription is een formule waarbij klanten zich abonneren op een software. Voor elke software opgenomen in het contract betaalt u een jaarlijks bedrag. Deze optie is enkel mogelijk bij een 'Company wide' contract. De toegangsprijs is aantrekkelijker en toch geniet u van alle flexibiliteit en de voordelen verbonden met een huurformule. Na afloop van het contract is een aankoopoptie beschikbaar.

Selectie van voordelen

Eén overeenkomst voor uw gehele organisatie

Korting voor uw medewerkers

Gespreide betalingen

Gratis trainingen

Office-software voor thuisgebruik

Toegang tot TechNet Plus

24x7 probleemondersteuning

Recht op de nieuwste softwareversies

 

OPENVALUE - Aankoop

Licentiegemak voor bedrijven vanaf 5 pc's, die eenvoudig licentiebeheer wensen en Microsoft-software willen aanschaffen voor een vast bedrag per pc per jaar.

Het Microsoft Open Value volumelicentieprogramma is bedoeld voor klanten met 5 tot 250 computers die het beheer van licenties wensen te vereenvoudigen, meer controle over de upgradecyclus verlangen en softwarekosten beter willen beheersen. Open Value is verkrijgbaar in twee verschillende vormen: companywide en non-companywide.

Selectie van voordelen

Eén overeenkomst voor uw hele organisatie

24x7 probleemondersteuning

Gespreide betalingen

Gratis trainingen

Office-software voor thuisgebruik

Toegang tot TechNet Plus

Recht op de nieuwste softwareversies

 

OPEN LICENSE - Aankoop

Flexibel licentieprogramma op maat voor bedrijven vanaf 5 pc's die licenties in een keer willen aanschaffen.

Het programma 'Open License' is een soepele formule die organisaties toelaat hun pc's uit te rusten met Microsoft software aan uiterst voordelige prijzen. Het bedrijf is eigenaar van de licentie en gaat geen enkele verbintenis aan voor de aankoop van andere software.

Selectie van voordelen

Eén overeenkomst voor uw gehele organisatie

Eeuwigdurende licenties

Aantrekkelijke volumekortingen

Eenvoudig nabestellen

Flexibel in het aantal licenties