Dataplan Informatica - Virtualisatie

Citrix XenApp™ is een geavanceerde totaaloplossing voor het beschikbaar stellen van Windows-applicaties die centraal worden beheerd in het datacenter en als on-demand service ter beschikking worden gesteld aan gebruikers, ongeacht locatie en op elk apparaat.

Citrix XenDesktop maakt de desktop beschikbaar op aanvraag, waar en wanneer de gebruiker dat maar wenst. Het resultaat is een totaaloplossing voor end-to-end desktop delivery waarmee u betere controle en databeveiliging mogelijk maakt en de kosten van het beheer van uw desktops tot 40% kunt verlagen.

Citrix desktopvirtualisatie is een verzameling van toonaangevende technologieën om de levering van desktops, applicaties en gegevens aan gebruikers te optimaliseren.

Citrix XenServer is de eenvoudigste en meest doeltreffende manier om servers te virtualiseren en te kunnen inspelen op de steeds veranderende eisen van het bedrijfsleven.

Optimaliseer desktops en applicaties voor mobiele gebruikers en locaties buiten het hoofdkantoor.

Citrix Access Gateway zorgt voor de veilige toegang tot applicaties via een webinterface met encryptie, zonder de noodzaak van een VPN.