Software die meegroeit met uw bedrijf

 

 

DBFACT

Administratieve software

DBFACT is hét softwarepakket voor algemeen commercieel beheer en boekhouding. We leggen hoofdzakelijk de nadruk op het commercieel beheer. De boekhouding is een logisch gevolg van de doorgedreven en geïntegreerde commercieële administratie. Ontdek hoe eenvoudig werken met DBFACT kan zijn. Gericht op snelheid (gebruik van de muis tot het uiterste beperkt), éénvoud (zelfde intuïtieve schermen voor alle functies) en krachtige zoeksystemen, DBFACT is het het instrument bij uitstek geworden voor meer dan 1.600 dynamische bedrijven.

 

Een realistische aanpak van een kmo voor de kmo!

Informatie beheren, verspreiden, aanwenden en analyseren. Het zijn de uitdagingen waar u en wijzelf als KMO dagelijks voor staan. Met DBFACTw, ons softwarepakket voor algemene commerciële administratie, beheer en boekhouding kunt u zich op een juiste manier organiseren zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is binnen uw organisatie: de klant.

De administratieve beslommeringen zijn een taak voor DBFACTw. Als u informatie over een klant wenst, kunt u vanuit één toepassing zowel louter administratieve informatie (faxen, brieven, mails), commerciële en logistieke documenten (facturen, zendnota's) als boekhoudkundige resultaten (rekening-courant, zakencijfers) opvragen.

Wij zijn steeds ons basisprincipe trouw gebleven: wij maken software voor u, de KMO.  U wilt een oplossing voor úw problematieken tegen een eerlijke prijs. Wij hebben geluisterd naar en samengewerkt met de meer dan 1600 bedrijven die vandaag met DBFACTw werken. U kunt dus gerust zijn: u profiteert van de expertise en kennis die we hebben opgedaan in de bedrijven die u zijn voorgegaan, ook in uw sector.